fredag 27. mars 2009

Dag 2 - Venner og energi

"I dag skal jeg ha jentedag!" Bare det å si ordene får meg til å smile fra øre til øre - og vips, et par liter ekstra energi på tanken. Det lover bra! Mer energi allerede før jentedagen egentlig er i gang. Bare se for deg hvordan jeg kommer til å fyke rundt som en overgira tante sånn litt utpå ettermiddagen *fnis* En hel dag sammen med en god venn. Det må vel være den optimale oppskriften? Så - ut på tur! Tid for rusling i gatene, lange - og mange - kafébesøk, gode samtaler, latter og fellesskap. Me like.

(Ok, her trengs det en innrømmelse...: Denne siden ble laget i går kveld, og det samme med teksten over her... Jeg trodde nemlig ikke jeg skulle rekke å lage noe idag, siden hele dagen skulle tilbringes i Stavern. Men - i stedenfor våkner jeg opp til ørten cm med nysnø. Og da snakker vi ikke om sånn stille og vakker englerdalernediskjul-snø! Nope. Mer sånn virvlerundtogrundtogpiskehitogdit-snø... Og definitivt ikke ruslerundtivakreStaverngater-snø. Så. Etter en laaang tirade med ikkespesieltpeneord, prøver jeg nå å omstille hodet litt. For vi lar da ikke litt snø sette en stopper for noen gode vennetimer! Pokker heller! Det finnes da kaféer *glise*)

2 kommentarer:

  1. Dette hørtes veldig spennende ut, bloggen altså. *fnis* Har hatt veldig lyst å lage dagbok selv, men kommer aldrig i gang. Skal følge med deg så kanjse jeg henger meg på.

    Du får nok en fin dag selv med snø :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Ojj - så spennende. Gleder meg til å følge med deg, vennen!

    Her har også snøen lavet ned idag, og jeg liker det virkelig ikke! Jeg vil at våren skal komme - NÅ!!!

    Håper du har en herlig jentedag! Slike dager fyller utvilsomt kroppen med masse god energi! Ha en riktig god helg, vennen!

    Go'klem

    SvarSlett