lørdag 28. mars 2009

Dag 3 - Drypp

snøsmelting
solglimt
vinter og vår på én gang
sommertid
én time mot sommer og sol
det kan jeg like
hvorfor sitter jeg inne
med ullsokker og fleecegenser
da?

det er lørdag
jeg burde vært ute
jeg burde brukt dagen og sollyset
burde og burde
men jeg har ikke lyst

jeg går bare rundt og rundt
en stund
jeg
...
Dette er dagen for drypp fra oven. Snøsmeltedrypp har jeg allerede snakket om. Men jeg har ikke fortalt om at det regnet døde humler over meg når jeg åpnet luka opp til loftet.
Jeg har heller ikke fortalt at det kom en stjerne til meg - som sendt fra oven. En vakker stjerne full av både gode ord og deilige karameller.

Nå har jeg fortalt det.
Deilige drypp.
Fin dag.
Rundt og rundt.
Ja da.
Det funker.
3 kommentarer:

 1. Hei Åshild!
  Fikk så lyst til å slenge meg med på denne. Før skrev jeg alltid dagbok, men det er lenge siden sist. Av erfaring vet jeg at det alltid hjelper å sett ord på det, uansett glede eller sorg. Dette er noe jeg kunne trengt, både for å komme igang igjen med scrapping, samt sett ord på ting, på det på plass igjen..., ikke så lett å forklare, kanskje du skjønner likevel....

  Men sprørsmaålet er om jeg får tid til å lage hver dag, har du tenkt å lage en side for hver dag? Du er så flink med ord du!

  Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  Skal tenke på det!

  klem fra Synnøve

  SvarSlett
 2. Så koselig om du slenger deg med, Synnøve! :) Jeg har bestemt meg for å lage noe hver dag, men er det travle dager, skribler jeg bare noen få ord ved frokostbordet eller på senga før jeg legger meg, klistrer inn et bilde eller rabler ned en kjapp strektegning. Dette skal være et skikkelig lavterskel-prosjekt. Det er en grunn til at jeg kaller det for et drodle-prosjekt :) Ett ord skal jeg alltids klare å skrible ned daglig. Og en ørliten kjappisillustrasjon likeså. Jeg har trua på at dette kan funke :)

  Nattaklem

  SvarSlett
 3. Du fortjener hvert ord,og hver karamell er like søt som du :)
  Du er så til de grader en inspirasjon,en Stjerne!
  Glad i deg,
  klem fra Maya :)

  SvarSlett